Ingrediënten:
72% CACAOmassa*, CACAOboter*, suiker*, CACAOnibs*, * = van biologische oorsprong
Allergenen
Bevat: CACAO
Kan sporen van lactose en melk bevatten. Bevat geen gluten en geen sporen van pinda’s of noten
Voedingswaarden (per 100 gram)
Energie |
2425 kj / 580 kcal |
Vetten |
41,2 g |
waarvan verzadigd |
26,4 g |
Koolhydraten |
44,4 g |
waarvan suikers |
25,0 g |
Vezels |
12,2 g |
Eiwit |
7,5 g |
Zout |
0,0 g |
Deze biologische chocoladereep is van Chocolatemakers, een ambachtelijke ‘bean to bar’ chocoladefabriek in Amsterdam. Ze maken echte chocolade waarbij ze van boon tot reep alles zelf doen. Omdat ze bij Chocolatemaker kleinschalig produceren en heel puur werken zitten er in hun repen geen allergenen zoals noten, pinda’s, gluten of lecithine.
De biologische cacaobonen voor deze bijzondere reep worden met het Zeilschip de Tres Hombres op windkracht uit de Caraïben gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam. Met het eten van deze chocolade steun je de Tres Hombres en kies je voor duurzaam transport!
Jorne, Andreas en Arjen trotseren ieder jaar weer de Atlantische Oceaan om de fijnste cacaobonen uit de Caraïben te halen. Met het zeilschip de Tres Hombres varen zij geheel op windkracht naar de Dominicaanse Republiek; daar halen zij onze bonen. In deze reep combineren wij de pure chocolade met gebrande cacao nibs. Een unieke smaakervaring!