Ingrediënten
Yoghurt basissaus* (zonnebloemolie*, 18% YOGHURT* (MELK), Dijon MOSTERD* [MOSTERDzaad*, azijn*, water, zeezout], EIgeel* [gepasteuriseerd EIgeel*, zout], rijstzetmeel*, natuurazijn*), 30% GARNALEN* (SCHAALDIEREN) (GARNALEN*, zout), agavesiroop*, 3% knoflook*, maiszetmeel*, citroensap*, natuurazijn*, zeezout, peterselie*, knoflookpoeder*, witte peper. *= biologisch
Allergenen
Bevat: YOGHURT (MELK, LACTOSE), MOSTERD, EI, GARNALEN (SCHAALDIEREN)
Een zacht en vol smeersel, rijkelijk gevuld met garnalen en met een licht pitje van knoflook. En wat deze salade extra bijzonder maakt... Waar andere salades vaak gemaakt worden op basis van mayonaise, is voor deze salade gekozen voor een basis van yoghurt. Een lichtere variant die niet onderdoet aan 'reguliere' salades, met een frisse twist.