biologische-paksoi
paksoi - stuk
Biologische paksoi

Artikelnummer

11655

€ 2,59
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Paksoi*. * = van biologische oorsprong

Paksoi is een langwerpige open bladkoolsoort en familie van de chinese kool. Paksoi heeft grote donkergroene bladeren en knapperige witte stelen en nerven en een heerlijke milde smaak, iets pittiger dan andere koolsoorten. Door de sappige, knapperige structuur erg lekker voor roerbakken en wokken, stoven of bakken, in stamppot en rauw in salades. Om paksoi goed te proeven, roerbak of stoom je het zo kort mogelijk.

Wist je dat:
- Paksoi boordevol vitamines en mineralen zit en dat deze groente foliumzuur bevat, wat bijdraagt aan een goede weerstand.
- De naam “paksoi” is afgeleid van het Chinese woord “soeplepel” dankzij de vorm van de bladeren.
- Chinezen wokolie uit paksoizaad halen