Ingrediënten
Seitan* (77%) (TARWE-eiwit*, water), zonnebloemolie*, groente* (uien*, paprika*, rode biet*, pastinaak*, wortel*), sojasaus* (water, SOJA*, TARWE*, zeezout), tomatenpuree*, zeezout, aardappelzetmeel*, specerijen (zwarte peper*, gember*, koriander*, foelie*, knoflook*, nootmuskaat*, galanga*, kurkuma*, piment*), rijststroop*, champignon*, kruiden* (peterselie*, lavas wortel*). *van gecertificeerde biologische landbouw.
Allergenen
Bevat: TARWE, SOJA
Kan sporen bevatten van lupine en selderij bevatten.
Deze biologische, 100% plantaardige, vegan en eiwitrijke Red Herbs worst is lekkere combinatie van rode kruiden, tomaat en tarwe. Smaakvol en met een bite. Geschikt voor BBQ, bak of grill, klaar in slechts 2 minuten. Heel erg lekker op broodje met vegan kaas, ui, champignons met een lekkere dot grove mosterd. Of Lekker voor op de BBQ en met curry saus erover heen.
Upside is gestart door drie mannen, Gertjan, Dirk en Erik. Drie mannen die graag samen bij het kampvuur eten roosteren en een biertje drinken. Drie mannen die naar buiten willen, de wildernis in, door het bos lopen, de berg op klimmen en een kampvuur maken. Ze willen dat kunnen blijven doen. Alledrie geloven ze dat juist plantaardig voedsel daarbij helpt. Goed eten met minimale impact op de planeet. Daarom maken ze de beste plantaardige worsten om de wildernis te behouden.
Bereiding:
Verwarm een flinke scheut olie in een koekenpan en bak de worsten 1 à 2 minuten op middelhoog tot hoog vuur. Wil je de worsten grillen of bbq-en? Wrijf de worsten dan in met olie, leg ze op een hete grill of BBQ en draai ze regelmatig om. De duur van het grillen hangt af van de temperatuur van de grillpan of BBQ, test zelf of de worsten goed gaar zijn.