-
Nieuw uit de regio: volle kwark van Rauw Power
Nieuw uit de regio: volle kwark van Rauw Power
Vanaf deze week is de volle kwark van Rauw Power ook bij ons verkrijgbaar.
Deze kwark wordt gemaakt van rauwe melk. Hierin blijven alle hittegevoelige enzymen en natuurlijk aanwezige bacteriën intact. Deze dragen bij aan de rijke smaak, wat bij kazen ook wel als "terroir" wordt aangeduid. De volle melk fermenteert minimaal 24 uur. Het lebstremsel zorgt ervoor dat de kwark na fermentatie beter kan uitlekken voor een extra romige smaak. Het geeft ook een betere smaak en zachtere structuur dan microbieel stremsel. Daarnaast wordt er geen geen melkpoeder aan toegevoegd. Dit maakt de structuur wederom zacht en romig. Klik hier om hem te bestellen. Eet smakelijk!
Vanaf deze week is de volle kwark van Rauw Power ook bij ons verkrijgbaar.
Deze kwark wordt gemaakt van rauwe melk. Hierin blijven alle hittegevoelige enzymen en natuurlijk aanwezige bacteriën intact. Deze dragen bij aan de rijke smaak, wat bij kazen ook wel als "terroir" wordt aangeduid. De volle melk fermenteert minimaal 24 uur. Het lebstremsel zorgt ervoor dat de kwark na fermentatie beter kan uitlekken voor een extra romige smaak. Het geeft ook een betere smaak en zachtere structuur dan microbieel stremsel. Daarnaast wordt er geen geen melkpoeder aan toegevoegd. Dit maakt de structuur wederom zacht en romig. Klik hier om hem te bestellen. Eet smakelijk!
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.