-
Nieuwe eigenaren Onze Bio Slager
Nieuwe eigenaren Onze Bio Slager
Sinds 1 april hebben Bas, Emiel & Tijn het stokje overgenomen van Rob.
Even voorstellen
Bas is BoerBas uit Rucphen, een biologische boerderij met varkens en kippen.
Emiel runt zijn prachtige boerderij Heining&Hoef aan de rand van Breda te Teteringen. Hij heeft verschillende rassen biologisch rundvee, waaronder het Brandrode Rund en Flekvieh. Daarnaast regelt Emiel voor een paar prachtige landschappen het natuurbeheer met natuurlijk biologische grazers. Zowel runderen als biologische schapen.
Tijn is levensmiddelentechnoloog. Een lang woord voor iemand die verstand heeft van vlees en vooral de processen bewaken om een goed stukje vlees perfect van A naar B te krijgen.
Het slagersteam bestaat uit een hechte team van Douwe, Solange en Jeremy.
Waarom biologisch vlees?
Vlees met een verhaal: Biologisch vlees is vlees met een duidelijk verhaal en met een herkomst. Niet zomaar een stukje vlees dus!
Kwalitatief: Biologisch vlees is in smaak duidelijk te onderscheiden met niet-biologisch vlees als het aankomt op smaak. Voor de echte Bourgondiërs dus!
Bewust zijn van wat je eet: Mensen zijn zich steeds meer bewust, voor ons welzijn, van het dier en van het milieu, dat duurzaamheid noodzakelijk is.
Klik hier om jouw stukje biologisch of Demeter vlees te kopen.
Sinds 1 april hebben Bas, Emiel & Tijn het stokje overgenomen van Rob.
Even voorstellen
Bas is BoerBas uit Rucphen, een biologische boerderij met varkens en kippen.
Emiel runt zijn prachtige boerderij Heining&Hoef aan de rand van Breda te Teteringen. Hij heeft verschillende rassen biologisch rundvee, waaronder het Brandrode Rund en Flekvieh. Daarnaast regelt Emiel voor een paar prachtige landschappen het natuurbeheer met natuurlijk biologische grazers. Zowel runderen als biologische schapen.
Tijn is levensmiddelentechnoloog. Een lang woord voor iemand die verstand heeft van vlees en vooral de processen bewaken om een goed stukje vlees perfect van A naar B te krijgen.
Het slagersteam bestaat uit een hechte team van Douwe, Solange en Jeremy.
Waarom biologisch vlees?
Vlees met een verhaal: Biologisch vlees is vlees met een duidelijk verhaal en met een herkomst. Niet zomaar een stukje vlees dus!
Kwalitatief: Biologisch vlees is in smaak duidelijk te onderscheiden met niet-biologisch vlees als het aankomt op smaak. Voor de echte Bourgondiërs dus!
Bewust zijn van wat je eet: Mensen zijn zich steeds meer bewust, voor ons welzijn, van het dier en van het milieu, dat duurzaamheid noodzakelijk is.
Klik hier om jouw stukje biologisch of Demeter vlees te kopen.
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.