-
Recept: Flammkuchen met geitenkaas
Recept: Flammkuchen met geitenkaas
Deze Duitse pizza-variant is lekker veelzijdig. Dit recept bestaat uit een crunchy bodem met daarop gekarameliseerde ui, honing, walnoten en geitenkaas. Fijn als voorgerecht, bij de borrel of als licht hoofdgerecht.
Borrelhapje 4-6 personen, bereidingstijd 15 min., vega.
Bio boodschappenlijstje
Flammkuchen deeg
100 g verse geitenkaas
1 kleine rode ui, in heel dunne ringen
75 g gepelde walnoten
3 eetlepels honing
Versgemalen peper
Kookgerei
Bakplaat bekleed met bakpapier
Bereiding
Stap 1: Verwarm de oven voor op 250 °C. Ontdooi het Flammkuchen deeg.
Stap 2: Rol het deeg uit tot een dunne plak en leg het op de bakplaat (bekleed met bakpapier).
Stap 3: Bestrijk het deeg met de geitenkaas en verdeel de uiringen en walnoten over de kaas. Lepel ten slotte de honing over het geheel.
Stap 4: Bak de Flammkuchen 12-15 minuten in het midden van de oven. Maal peper over de Flammkuchen en laat voor serveren 5 minuten afkoelen.
Bron: Bio lekker voor je
Deze Duitse pizza-variant is lekker veelzijdig. Dit recept bestaat uit een crunchy bodem met daarop gekarameliseerde ui, honing, walnoten en geitenkaas. Fijn als voorgerecht, bij de borrel of als licht hoofdgerecht.
Borrelhapje 4-6 personen, bereidingstijd 15 min., vega.
Bio boodschappenlijstje
Flammkuchen deeg
100 g verse geitenkaas
1 kleine rode ui, in heel dunne ringen
75 g gepelde walnoten
3 eetlepels honing
Versgemalen peper
Kookgerei
Bakplaat bekleed met bakpapier
Bereiding
Stap 1: Verwarm de oven voor op 250 °C. Ontdooi het Flammkuchen deeg.
Stap 2: Rol het deeg uit tot een dunne plak en leg het op de bakplaat (bekleed met bakpapier).
Stap 3: Bestrijk het deeg met de geitenkaas en verdeel de uiringen en walnoten over de kaas. Lepel ten slotte de honing over het geheel.
Stap 4: Bak de Flammkuchen 12-15 minuten in het midden van de oven. Maal peper over de Flammkuchen en laat voor serveren 5 minuten afkoelen.
Bron: Bio lekker voor je
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.