-
Recept: Geroosterde aardappelschijfjes met rozemarijn
Recept: Geroosterde aardappelschijfjes met rozemarijn
Verrassend lekker! Dat zijn deze geroosterde aardappelschijfjes met rozemarijn. In een paar eenvoudige stappen klaar te maken. Dat is genieten!
Ingrediënten
8 aardappelen van gelijke grootte
3 el olijfolie
eventueel (kruiden)zout
1 tl rozemarijn
Bereiding
Stap 1: Schil de aardappelen. Snijd ze in dunne ronde schijfjes (0,5 cm dik).
Stap 2: Vet een ovenplaat in. Leg de aardappelschijfjes naast elkaar (of dakpansgewijs) op de ovenplaat in één laag.
Stap 3: Bestrijk ze met de rest van de olijfolie. Strooi het zout en de rozemarijn er vervolgens over.
Stap 4: Plaats 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven (180°C). De aardappelen moeten goudgeel en krokant gebakken zijn.
Stap 5: Smullen maar!!!
Verrassend lekker! Dat zijn deze geroosterde aardappelschijfjes met rozemarijn. In een paar eenvoudige stappen klaar te maken. Dat is genieten!
Ingrediënten
8 aardappelen van gelijke grootte
3 el olijfolie
eventueel (kruiden)zout
1 tl rozemarijn
Bereiding
Stap 1: Schil de aardappelen. Snijd ze in dunne ronde schijfjes (0,5 cm dik).
Stap 2: Vet een ovenplaat in. Leg de aardappelschijfjes naast elkaar (of dakpansgewijs) op de ovenplaat in één laag.
Stap 3: Bestrijk ze met de rest van de olijfolie. Strooi het zout en de rozemarijn er vervolgens over.
Stap 4: Plaats 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven (180°C). De aardappelen moeten goudgeel en krokant gebakken zijn.
Stap 5: Smullen maar!!!
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.