Recept: Geroosterde aardappelschijfjes met rozemarijn

Verrassend lekker! Dat zijn deze geroosterde aardappelschijfjes met rozemarijn. In een paar eenvoudige stappen klaar te maken. Dat is genieten!

Ingrediënten
8 aardappelen van gelijke grootte
3 el olijfolie
eventueel (kruiden)zout
1 tl rozemarijn

Bereiding
Stap 1: Schil de aardappelen. Snijd ze in dunne ronde schijfjes (0,5 cm dik).

Stap 2: Vet een ovenplaat in. Leg de aardappelschijfjes naast elkaar (of dakpansgewijs) op de ovenplaat in één laag.

Stap 3: Bestrijk ze met de rest van de olijfolie. Strooi het zout en de rozemarijn er vervolgens over.

Stap 4: Plaats 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven (180°C). De aardappelen moeten goudgeel en krokant gebakken zijn.

Stap 5: Smullen maar!!!

    03-07-2024 11:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.