-
Recept: Havermoutkoekjes van Landgoed Velhorst
Recept: Havermoutkoekjes van Landgoed Velhorst
Deze havermout banaan koekjes van Winny van de Velhorst zijn snel en makkelijk te maken. Een lekker tussendoortje zonder toegevoegde suikers. Tip: gebruik de biologische havermout van Landgoed Velhorst voor deze heerlijke koekjes.
Ingrediënten
1 rijpe banaan
150 gram havermout
handje rozijnen (optioneel)
Bereidingswijze
Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2: Prak de banaan en meng de havermout en rozijnen er goed door heen.
Stap 3: Kneed van het beslag kleine koekjes en leg deze op de bakpapier. Het beslag kan uit elkaar vallen. Vorm dan de koekjes gewoon op de bakplaat.
Stap 4: Zet ze ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven, tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.
Daar krijg je toch trek van? Bestel hier dan ook snel jouw havermout van de Velhorst om de koekjes te maken ;)
Deze havermout banaan koekjes van Winny van de Velhorst zijn snel en makkelijk te maken. Een lekker tussendoortje zonder toegevoegde suikers. Tip: gebruik de biologische havermout van Landgoed Velhorst voor deze heerlijke koekjes.
Ingrediënten
1 rijpe banaan
150 gram havermout
handje rozijnen (optioneel)
Bereidingswijze
Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2: Prak de banaan en meng de havermout en rozijnen er goed door heen.
Stap 3: Kneed van het beslag kleine koekjes en leg deze op de bakpapier. Het beslag kan uit elkaar vallen. Vorm dan de koekjes gewoon op de bakplaat.
Stap 4: Zet ze ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven, tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.
Daar krijg je toch trek van? Bestel hier dan ook snel jouw havermout van de Velhorst om de koekjes te maken ;)
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.