-
Recept: Koude soep van courgette, augurk en peterselie
Recept: Koude soep van courgette, augurk en peterselie
Geen zin in warme soep als het warm is? Dat begrijpen we! Daarom hebben we deze heerlijke soep die koud gegeten kan worden. Dat wordt smullen :)
Ingrediënten
3 middelgrote courgettes
2 uien
4 teen knoflook
3 kleine augurken
2 handen vol bladpeterselie
2 aardappelen
1 el groentebouillon
1 el currypoeder
peper en zout
olijfolie
Bereiding
Stap 1: Snijd de ui en de knoflook fijn en stoof deze aan in olie.
Stap 2: Snijd ondertussen de courgette en augurk in grove stukken en voeg deze bij de ui.
Stap 3: Voeg de grof gehakte peterselie toe.
Stap 4: Schil de aardappelen en snijd deze eveneens in grove stukken.
Stap 5: Blus de groenten met 1 l water en voeg de aardappels toe.
Stap 6: Kruid de soep met de bouillon, curry, peper en zout.
Stap 7: Mix de soep na 40 minuten en laat deze afkoelen door ze te verdelen in kleinere porties.
Geen zin in warme soep als het warm is? Dat begrijpen we! Daarom hebben we deze heerlijke soep die koud gegeten kan worden. Dat wordt smullen :)
Ingrediënten
3 middelgrote courgettes
2 uien
4 teen knoflook
3 kleine augurken
2 handen vol bladpeterselie
2 aardappelen
1 el groentebouillon
1 el currypoeder
peper en zout
olijfolie
Bereiding
Stap 1: Snijd de ui en de knoflook fijn en stoof deze aan in olie.
Stap 2: Snijd ondertussen de courgette en augurk in grove stukken en voeg deze bij de ui.
Stap 3: Voeg de grof gehakte peterselie toe.
Stap 4: Schil de aardappelen en snijd deze eveneens in grove stukken.
Stap 5: Blus de groenten met 1 l water en voeg de aardappels toe.
Stap 6: Kruid de soep met de bouillon, curry, peper en zout.
Stap 7: Mix de soep na 40 minuten en laat deze afkoelen door ze te verdelen in kleinere porties.
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.