-
Recept: Kruidige Indiase wortelsalade met kaneel en komijn
Recept: Kruidige Indiase wortelsalade met kaneel en komijn
Een kruidige Indiase wortelsalade met radijs en koriander voor 2 personen die je in 15 minuten klaar hebt. Je kunt deze salade als bijgerecht serveren.
Ingrediënten
3 wortels (evt. diverse kleuren), schoon geschraapt
½ bosje radijsjes
30 gram koriander
Dressing ingrediënten
4 eetlepels Olijfolie
sap van een halve citroen
1 teen knoflook, geperst
1 flinke theelepel honing
½ theelepel komijn (gemalen)
½ theelepel kaneel
Bereiding
Stap 1: Maak eerst de dressing klaar door het citroensap te mengen met de knoflook, honing, komijn en kaneel, breng eventueel op smaak met peper en zout.
Stap 2: Snijd de wortel en radijs in hele fijne schijfjes, je kunt hiervoor het beste een keukenmachine of mandoline gebruiken.
Stap 3: Snijd de koriander in reepjes. Doe de wortel, radijs en koriander in een grote kom en meng de dressing er doorheen.
Stap 4: Serveer het op een mooi bord en smullen maar!
Bron: Nature & More
Een kruidige Indiase wortelsalade met radijs en koriander voor 2 personen die je in 15 minuten klaar hebt. Je kunt deze salade als bijgerecht serveren.
Ingrediënten
3 wortels (evt. diverse kleuren), schoon geschraapt
½ bosje radijsjes
30 gram koriander
Dressing ingrediënten
4 eetlepels Olijfolie
sap van een halve citroen
1 teen knoflook, geperst
1 flinke theelepel honing
½ theelepel komijn (gemalen)
½ theelepel kaneel
Bereiding
Stap 1: Maak eerst de dressing klaar door het citroensap te mengen met de knoflook, honing, komijn en kaneel, breng eventueel op smaak met peper en zout.
Stap 2: Snijd de wortel en radijs in hele fijne schijfjes, je kunt hiervoor het beste een keukenmachine of mandoline gebruiken.
Stap 3: Snijd de koriander in reepjes. Doe de wortel, radijs en koriander in een grote kom en meng de dressing er doorheen.
Stap 4: Serveer het op een mooi bord en smullen maar!
Bron: Nature & More
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.