Recept: Kruidige Indiase wortelsalade met kaneel en komijn

Een kruidige Indiase wortelsalade met radijs en koriander voor 2 personen die je in 15 minuten klaar hebt. Je kunt deze salade als bijgerecht serveren.

Ingrediënten
3 wortels (evt. diverse kleuren), schoon geschraapt
½ bosje radijsjes
30 gram koriander

Dressing ingrediënten
4 eetlepels Olijfolie
sap van een halve citroen
1 teen knoflook, geperst
1 flinke theelepel honing
½ theelepel komijn (gemalen)
½ theelepel kaneel

Bereiding
Stap 1: Maak eerst de dressing klaar door het citroensap te mengen met de knoflook, honing, komijn en kaneel, breng eventueel op smaak met peper en zout.

Stap 2: Snijd de wortel en radijs in hele fijne schijfjes, je kunt hiervoor het beste een keukenmachine of mandoline gebruiken.

Stap 3: Snijd de koriander in reepjes. Doe de wortel, radijs en koriander in een grote kom en meng de dressing er doorheen.

Stap 4: Serveer het op een mooi bord en smullen maar!


Bron: Nature & More
  Biowinkel4you.nl     18-05-2022 09:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.