-
Pasta met gekruide saus, volgens Siciliaans recept
Pasta met gekruide saus, volgens Siciliaans recept
Dit recept komt van Sicilië, en bereid je ook met de door Convivia op Sicilië gemaakte kant-en-klare pastasaus: sugo pronto all’arrabbiata. Met dit recept zet je in een half uur de authentieke smaak van Sicilië op tafel. Buon appetito!
Ingrediënten – 4 personen
400 gram pasta (wij raden penne aan)
1/2 theelepel komijnpoeder
1 rode ui
1 fles (250 gram) sugo pronto all’arrabbiata van Convivia
1 citroen
Een paar blaadjes koriander
2-3 teentjes knoflook
Extra vergine olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1: Breng ruim water met zout aan de kook en kook de pasta volgens de kooktijd die op de verpakking staat aangegeven.
Stap 2: Snijd terwijl de pasta kookt de knoflook en ui fijn en bak ze in een pan goudbruin.
Stap 3: Voeg de kant-en-klare sugo pronto all’arrabbiata en de komijnpoeder toe, en kook de saus op laag vuur tot hij indikt.
Stap 4: Giet de pasta af als deze gaar is en zet apart.
Stap 5: Kook de pasta enkele minuten in de pan met de saus en breng alles op smaak met zout en peper, roer even door.
Stap 6: Voeg als laatste wat verse korianderblaadjes toe.
Klik hier om de kant-en-klare pastasaus: sugo pronto all’arrabbiata of één van de andere pastasauzen of pesto's van Convivia te bestellen.
Dit recept komt van Sicilië, en bereid je ook met de door Convivia op Sicilië gemaakte kant-en-klare pastasaus: sugo pronto all’arrabbiata. Met dit recept zet je in een half uur de authentieke smaak van Sicilië op tafel. Buon appetito!
Ingrediënten – 4 personen
400 gram pasta (wij raden penne aan)
1/2 theelepel komijnpoeder
1 rode ui
1 fles (250 gram) sugo pronto all’arrabbiata van Convivia
1 citroen
Een paar blaadjes koriander
2-3 teentjes knoflook
Extra vergine olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1: Breng ruim water met zout aan de kook en kook de pasta volgens de kooktijd die op de verpakking staat aangegeven.
Stap 2: Snijd terwijl de pasta kookt de knoflook en ui fijn en bak ze in een pan goudbruin.
Stap 3: Voeg de kant-en-klare sugo pronto all’arrabbiata en de komijnpoeder toe, en kook de saus op laag vuur tot hij indikt.
Stap 4: Giet de pasta af als deze gaar is en zet apart.
Stap 5: Kook de pasta enkele minuten in de pan met de saus en breng alles op smaak met zout en peper, roer even door.
Stap 6: Voeg als laatste wat verse korianderblaadjes toe.
Klik hier om de kant-en-klare pastasaus: sugo pronto all’arrabbiata of één van de andere pastasauzen of pesto's van Convivia te bestellen.
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.