Recept: Pastinaak met zeezout en olijfolie

Serveer dit heerlijke bijgerecht bij bijvoorbeeld gebakken vis of geroosterd vlees.

Ingrediënten - 2 personen - 15 minuten
ca. 300 g pastinaak
2 eetlepels olijfolie
1/2 eetlepel citroensap
2 theelepels zout

Bereidingswijze
Stap 1: Schil de pastinaak dun met een dunschiller en snijd in reepjes.
Stap 2: Schep om met de olie en het zout.
Stap 3: Doe de pastinaak in een ruime schaal en sprenkel er 1 - 2 eetlepels water over.
Stap 4: Laat de pastinaak in de magnetron afgedekt gaar worden in 3 - 4 minuten op 750 Watt.
Stap 5: Laat het afgedekt uit de magnetron enkele minuten nagaren.
Stap 6: Bedruppel de pastinaak met wat citroensap. Eet smakelijk


Bron: Nature and More
  Biowinkel4you.nl     07-09-2022 11:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.