Recept: Spaghetti met knoflook, olie en patè di peperoncino

De biologische patè di peperoncino van Convivia is perfect om je gerechten een extra dimensie te geven. Deze chilipaté geeft jouw spaghetti een explosie van smaak en kruidigheid, perfect voor liefhebbers van intense en beslissende smaken.

Ingrediënten – 4 personen
350 gram Spaghetti
4 teentjes knoflook
Extra vergine olijfolie
Gehakte peterselie
2 eetlepels Convivia patè di peperoncino
zout
peper

Bereiding
Stap 1: Zet een pan op het vuur met een druppel olijfolie en zodra deze heet is, voeg je de gepelde teentjes knoflook toe. Bak een paar minuten. Zet het vuur uit en voeg 2 royale lepels patè di peperoncino toe.

Stap 2: Kook de pasta in kokend, gezouten water en giet deze af zodra de aangegeven kooktijd is verstreken. Bewaar een beetje van het kookwater (ongeveer een half glas).

Stap 3: Doe de pasta in de pan met de olie, teentjes knoflook en patè di peperoncino, en roer het door elkaar. Voeg het kookwater van de pasta toe dat eerder opzij is gezet.

Stap 4: Garneer het gerecht eventueel met een beetje gehakte peterselie.

Stap 5: Buon appetito!

Klik hier om de Patè di peperoncino of één van de andere producten van Convivia te bestelling.
  Biowinkel4you.nl     14-02-2024 12:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.