-
Recept: Yakso Seitan Spiesjes
Recept: Yakso Seitan Spiesjes
Maak creatieve feestelijke spiesjes, die ook nog een lekker, gezond en vegetarisch zijn! Dat kan alleen maar genieten worden :)
Ingrediënten
1 pot Yakso seitan
Yakso kokosolie
1 zak Yakso Krupuk
1 eetlepel Yakso Sambal Oelek
Yakso Satésaus
Yakso Ketjap Manis
1 paprika
1 aubergine
1 rode ui
1 eetlepel komijn
3 teentjes knoflook
2 eetlepels extra virgin olijfolie
Pepermix
Bamboe prikkers
Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten (+1 dag marineren)
Bereiding
Stap 1: Laat de seitan kort uitlekken in een vergiet. Houd de stukken grof en marineer deze in 1 eetlepel Sambal Oelek, 2 eetlepels olijf olie, 1 eetlepel komijn en de 3 teentjes geperste knoflook. Laat dit geheel afgedekt een dag in de koelkast staan.
Stap 2: Was en snijd de groenten in grove stukken. Wok deze groenten kort in de kokosolie met flink wat peper.
Stap 3: Maak creatieve feestelijke spiesjes door om en om te variëren met een stuk gemarineerde seitan en de kort gewokte groenten. Leg de spiesjes ongeveer 10 minuten op de grillpan of bbq en draai ze af en toe om. Een schaaltje satésaus en krupuk erbij en eet smakelijk!
Tip: ook erg lekker met tempeh in blokjes!
Maak creatieve feestelijke spiesjes, die ook nog een lekker, gezond en vegetarisch zijn! Dat kan alleen maar genieten worden :)
Ingrediënten
1 pot Yakso seitan
Yakso kokosolie
1 zak Yakso Krupuk
1 eetlepel Yakso Sambal Oelek
Yakso Satésaus
Yakso Ketjap Manis
1 paprika
1 aubergine
1 rode ui
1 eetlepel komijn
3 teentjes knoflook
2 eetlepels extra virgin olijfolie
Pepermix
Bamboe prikkers
Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten (+1 dag marineren)
Bereiding
Stap 1: Laat de seitan kort uitlekken in een vergiet. Houd de stukken grof en marineer deze in 1 eetlepel Sambal Oelek, 2 eetlepels olijf olie, 1 eetlepel komijn en de 3 teentjes geperste knoflook. Laat dit geheel afgedekt een dag in de koelkast staan.
Stap 2: Was en snijd de groenten in grove stukken. Wok deze groenten kort in de kokosolie met flink wat peper.
Stap 3: Maak creatieve feestelijke spiesjes door om en om te variëren met een stuk gemarineerde seitan en de kort gewokte groenten. Leg de spiesjes ongeveer 10 minuten op de grillpan of bbq en draai ze af en toe om. Een schaaltje satésaus en krupuk erbij en eet smakelijk!
Tip: ook erg lekker met tempeh in blokjes!
Reacties (0)
Geen reacties gevonden.